In prijs verlaagd! We eten thuis

We eten thuis

100 recepten uit de keuken van Levie

Samuel Levie

9789038804323

Multitalent en voorvechter voor goed en eerlijk eten Samuel Levie deelt 100 seizoensrecepten uit eigen keuken.
Auteur Samuel Levie is afgestudeerd op Sustainable Food Production aan de Universiteit van Amsterdam, oprichter van de Youth Food Movement (een netwerk van jonge chefs, boeren en producten van over de hele wereld), mede-oprichter van de YFM Academie en oprichter van het Foodcabinet. Met die laatste wil hij bijdragen  aan een beter voedselsysteem. Wekelijks schrijft hij een colum voor Het Parool, waarvoor hij altijd op zoek is naar inspiratie. Die vindt hij in zijn familie en vrienden. Dit boek is daar een weerslag van: gerechten uit de (grote woon)keuken van Levie. Hij vindt het leuk iedere dag iets anders op tafel te zetten. Hij volgt daarbij vanzelfsprekend de seizoenen en voor een worstmaker kookt hij opvallend vaak vegetarisch. Sommige recepten, zoals de shepherd’s pie en de rabarbertaart, zijn echte familieklassiekers. Andere recepten zijn door de jaren ontstaan. Altijd zijn ze simpel en bovenal lekker! Met aantrekkelijke foto's en illustraties van zus Emma.
Uitgever Nijgh & Van Ditmar
Jaar 2017
Pagina's 312
Auteur Samuel Levie
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 241x172x25
Gewicht (gram) 809

Bezorginformatie

€ 20,00

-€ 9,99

€ 29,99 incl. btw

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

We eten thuis

We eten thuis

Multitalent en voorvechter voor goed en eerlijk eten Samuel Levie deelt 100 seizoensrecepten uit eigen keuken.

Gerelateerde boeken

Blijf in contact met ons en wij houden u op de hoogte van nieuwe relevante boeken.
Meldt u aan voor de nieuwsbrief (6x per jaar)