Kruiden & specerijen

pittig, mild, fris, geurig, zoet, zuur

Hans Gerlach

9789045200644

Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken! …
Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken!

Het geheim van heerlijke gerechten zit in de kruiden en specerijen: of de smaak nu aangenaam bitter en kruidig, warm, zoet of zuur is, het gaat om de combinaties die je kiest!
Basisrecepten en eenvoudige gerechten kunnen op simpele wijze getransformeerd en geperfectioneerd worden zodat compleet nieuwe smaakexplosies ontstaan.

Kruiden & specerijen biedt recepten, interessante feiten over alle belangrijke kruiden, specerijen en aroma's en geeft mini-workshops voor het combineren van kruiden en specerijen met vis, vlees, groenten, aardappelen en rijst. Dit boek zal een wereld vol smaakexplosies voor u openen.

* Pittig, mild, fris, geurig, zoet en zuur
* de basis: selecteren, drogen en bewaren van kruiden en specerijen
* leer combineren; ontdek gouden combinaties en nieuwe varianten
* meer dan 170 recepten met nieuwe smaakbelevenissen
Uitgever Karakter Uitgevers BV
Jaar 2012
Pagina's 160
Auteur Hans Gerlach
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 267x237x16
Gewicht (gram) 892

Bezorginformatie

€ 12,50

Tijdelijk niet leverbaar, wordt geleverd zodra weer op voorraad

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Kruiden & specerijen

Kruiden & specerijen

Als je weet hóé je een gerecht moet kruiden, dan pas kun je écht koken! …

Gerelateerde boeken

Blijf in contact met ons en wij houden u op de hoogte van nieuwe relevante boeken.
Meldt u aan voor de nieuwsbrief (6x per jaar)