Rauw eten in de Lage Landen

achtergrondinformatie, recepten en tips

Ria Simons

€ 25,50

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Dit boek brengt de rauwe keuken smaakvol tot leven. Maar naast smaakvol is deze keuken vooral heel … lees meer
Door voeding niet boven de 45 °C te verhitten blijven alle enzymen, vitaminen en mineralen behouden.

Die recepten in dit oorspronkelijk Nederlandse boek zijn afgestemd op de energiebehoefte van mensen in 'de Lage Landen' en ons klimaat met zonnige maar ook veel koude en natte dagen. De ingrediënten zijn veelal lokaal, dichtbij huis geproduceerd.

Ria Simons deed een opleiding in de natuurgeneeskundige voedingsleer en heeft zich grondig verdiept in de rauwe keuken en  voedingsstijl.
ISBN 9789460151156
Uitgever Uitgeverij Akasha
Jaar 2014
Auteur Ria Simons
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 225x222x20
Gewicht (gram) 736

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Rauw eten in de Lage Landen

Rauw eten in de Lage Landen

Dit boek brengt de rauwe keuken smaakvol tot leven. Maar naast smaakvol is deze keuken vooral heel …

Gerelateerde boeken