Het grote Noordzeevis kookboek

Felix Alen

9789089314567

'Het Grote Noordzeeviskookboek' van topchef Felix Alen bundelt alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee. Een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op: Hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelpdieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?
Bestaat er iets lekkerders dan een versgevangen vis, recht van het net in de pan? Met dit boek bij de hand is er weinig dat eraan kan tippen. In 'Het Grote Noordzeeviskookboek' worden alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee gebundeld in een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op elke vraag met betrekking tot Noordzeevisserij en -vissoorten: hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelp dieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?
Elke vissoort wordt apart belicht met een portret, licht verteerbare wetenschappelijke, nutritionele en culinaire informatie en uiteraard een aantal heerlijke recepten. Van makkelijk tot uitdagend, van klassiek tot iets creatiever... Voor iedere (amateur)kok wat wils en geïllustreerd met prachtige foto's.
Het meest volledige Noordzeeviskookboek ooit uitgebracht, onmisbaar in elke zichzelf respecterende keuken!
Uitgever Agora, Uitgeverscentrum
Jaar 2014
Pagina's 400
Auteur Felix Alen
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 293x237x42
Gewicht (gram) 2208

Bezorginformatie

€ 39,95

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Het grote Noordzeevis kookboek

Het grote Noordzeevis kookboek

'Het Grote Noordzeeviskookboek' van topchef Felix Alen bundelt alle zeevissen en schaaldieren van de Noordzee. Een schitterend naslagwerk. Met een helder antwoord op: Hoe wordt vis gevangen in de Noordzee? Hoe weet je welke vis duurzaam gevangen is? Welke vis, schaal- en schelpdieren eet je in welk seizoen? Wat zijn de meest gebruikte technieken voor de bereiding van vis, schaal- en schelpdieren?

Gerelateerde boeken

Blijf in contact met ons en wij houden u op de hoogte van nieuwe relevante boeken.
Meldt u aan voor de nieuwsbrief (6x per jaar)