Eerlijk, wild en duurzaam. De gans opeten

Donald Buijtendorp; Ed van de Schootbrugge

9789081915618

'Eerlijk, wild & duurzaam. De gans opeten' …
'Eerlijk, wild & duurzaam. De gans opeten'
Het is vooral een kookboek en verder schets het de problematiek die onze maatschappij met dit dier heeft. Ganzen doen dingen die wij niet zo leuk vinden. Zoals overlast en schade aan landbouwgewassen bezorgen. Jagers helpen mee de schade en overlast te beperken. Alleen zij mogen een geweer hanteren om de populaties van schadeveroorzakende ganzen terug te brengen naar aanvaardbare aantallen. Er moeten er gewoon een aantal uit.
Wat doe je met de door jagers geschoten ganzen? Juist, die eet je op. Je gooit goed voedsel niet weg. Daar is iedereen het wel over eens. De gans moet weer op het bord. Het is een vergeten stuk wild. Het boek van Donald Buijtendorp (jager/verzamelaar en schrijver) en zijn vriend chef Ed van de Schootbrugge wijzen de weg hoe je de gans weer heerlijk op het bord krijgt. De gans is eerlijk, wild en duurzaam. Lekkernijen, lunchgerechten, tussendoortjes, slow food, snacks en nog meer lekkers. Makkelijke recepten voor heerlijke gerechten. De gans moet opgegeten worden. Eet smakelijk!
Uitgever ABC Uitgeverij
Jaar 2013
Pagina's 164
Auteur Donald Buijtendorp; Ed van de Schootbrugge
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 241x159x16
Gewicht (gram) 557

Bezorginformatie

€ 20,00

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Eerlijk, wild en duurzaam. De gans opeten

Eerlijk, wild en duurzaam. De gans opeten

'Eerlijk, wild & duurzaam. De gans opeten' …

Gerelateerde boeken

Blijf in contact met ons en wij houden u op de hoogte van nieuwe relevante boeken.
Meldt u aan voor de nieuwsbrief (6x per jaar)