Lekker vitaal

de geheimen van vitale voeding

F. de Keuleneer; P. Gregoire

€ 39,50

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Gezond en zoveel mogelijk rauw bereiden of op lage temperatuur, veel gebruik van gekiemde zaden en jonge scheuten. lees meer
Dit boek nodigt ons uit om stil te staan bij wat we eten. Het stelt ons in een heldere taal een gezonde en smakelijke keuken voor die onze vitaliteit verhoogt, het duizenden jaren oude adagio "Laat voedsel uw geneesmiddel zijn" indachtig. Francoise De Keuleneer en Pol Gregoire stellen 101 eenvoudige en snelle recepten voor, gebaseerd op de volgende grote principes : - Kiezen voor de best mogelijke voedselcombinaties en gezonde, niet-getransformeerde producten. - De voorkeur geven aan rauwe gerechten en bereidingen op lage temperatuur. - Aanvullend gebruik maken van levenskrachtige gekiemde zaden en jonge scheuten. Het resultaat zou ongetwijfeld de zegen krijgen van Epicurus. Proeft uzelf maar een van taboulé van quinoa met Aziatische parfums, lasagne van aubergines met tapenade, rode tonijn mi-cuit, carpaccio van kalkoen met chiffonnade van venkel, pomodoricrème met rucola, lamsgigotin met pijnappelpittenboter. Jean-Pierre Gabriel heeft dit culinaire festijn schitterend in beeld gebracht. Vitale Voeding veegt de klassieke gastronomie van tafel !
ISBN 9789080909618
Uitgever Exhibitions International
Jaar 2004
Pagina's 207
Auteur F. de Keuleneer; P. Gregoire
Taal Nederlands
Uitvoering Paperback / softback
Druk 1
Formaat (mm) 266x217x21
Gewicht (gram) 1136

Bezorginformatie

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Lekker vitaal

Lekker vitaal

Gezond en zoveel mogelijk rauw bereiden of op lage temperatuur, veel gebruik van gekiemde zaden en jonge scheuten.

Gerelateerde boeken