Werken met wild

Peter Klosse; Theus de Kok; Peter Paul van den Breemen

9789048826810

Handboek om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen en te bereiden. Met recepten van de chefs van De Echoput, voor amateurkoks goed na te maken. Informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland plus allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees. Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen. Om de prachtige stukken vlees goed te bereiden wordt er aan de hand van basistechnieken duidelijk uitgelegd hoe te roken, pekelen, braden of konfijten, maar ook hoe een goede paté te maken of reestoof.
De chefs van Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geven hun mooiste wildgerechten prijs die door amateurkoks goed na te maken zijn zoals Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen. Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen.Naast een informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland biedt Werken met wild allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees.- Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert
- Meer dan 25 recepten van de chefs van De Echoput
- Heldere stap-voor-stapfoto's
- Van klassiek bereidingen tot moderne gerechten
Uitgever Carrera culinair
Jaar 2015
Pagina's 288
Auteur Peter Klosse; Theus de Kok; Peter Paul van den Breemen
Taal Nederlands
Uitvoering Hardback
Druk 1
Formaat (mm) 287x249x30
Gewicht (gram) 1651

Bezorginformatie

€ 34,99

Vandaag voor 22.00 besteld, morgen in huis

Vanaf 20 euro gratis verzending binnen Nederland

Voor een volledig overzicht van portokosten, klik hier

Voeg toe aan wenslijst

Wat lezers vinden

Schrijf uw beoordeling!

Werken met wild

Werken met wild

Handboek om wild, zowel gevogelte als gewervelden, uit te benen en te bereiden. Met recepten van de chefs van De Echoput, voor amateurkoks goed na te maken. Informatief naslagwerk over de veelvoorkomende en gegeten wildsoorten in Nederland plus allerhande tips en anekdotes over het meest duurzame vlees. Technieken om wild uit te benen, van fazant tot edelhert

Gerelateerde boeken

Blijf in contact met ons en wij houden u op de hoogte van nieuwe relevante boeken.
Meldt u aan voor de nieuwsbrief (6x per jaar)