Wat eten we tegenwoordig eigenlijk?

Published : 21-02-2018 16:33:26
Categories : Aanbevolen door Merijn Tol - culinaire duizendpoot

Wat eten we tegenwoordig eigenlijk?

Geliefd, verguisd en omstreden is deze auteur. Maar de mensen die zich met het onderwerp voeding en gezondheid bezighouden, zijn in Nederland vaak meer bezig met elkaar vliegen afvangen dan met het werkelijke onderwerp. Kris Verburgh legt in dit boek glashelder uit hoe voeding interacteert met processen in ons lichaam. Hij vraagt zich daarbij veel zaken af en het is dan ook een uitnodiging naar nog veel verder onderzoek. Een ding is zeker, in onze consumptiemaatschappij zijn we van een aantal dingen gewoon veel te veel gaan eten, en dan ook nog in een slechte bewerkte vorm. Suiker en koolhydraten. Zonder gelijk in de spagaat van een streng dieet te springen is het goed om je dat realiseren. En ook dat je invloed hebt op de stand van je lichaam! 

Merijn Tol

Share this content